Diefstal of schade mobiele telefoon

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij waar iedereen continu online is. We zijn niet alleen meer constant telefonisch bereikbaar maar ook via allerlei Social Media sites zoals Facebook en Twitter. De hele dag sturen we tweets om te vertellen waar we zijn, wat we doen en wat er gebeurt op de locatie waar we ons bevinden. Als we naar een concert gaan maken we een foto van de artiest en uploaden die direct naar bijvoorbeeld Facebook. Of als we op een feestje zijn pakken we onze iPhone om een foto te maken van het hele gezelschap en laten we de wereld zien, althans onze vrienden en familie, hoe gezellig we het wel niet hebben.

Schade aan mobiele telefoon?

Maar of we nou een sim only abonnement hebben of een abonnement met bijbehorende telefoon, feit is dat we heel veel gebruik maken van ons mobieltje. Bezoek deze website als u meer wilt weten over simonly abonnementen. En eigenlijk zijn de telefoons van tegenwoordig veel meer dan een mobieltje, er kunnen in onze moderne tijd volwaardige internet applicaties op worden gedraaid. Moderne telefoons zoals de iPhone en Black Berry zijn best kostbaar dus zijn er ook dieven die ze stelen en voor veel geld weer verkopen. Let er dus goed op dat u uw gsm altijd goed opbergt en niet zo in een bar of restaurant onbeheerd op tafel laat liggen. Door het vele gebruik van mobiele telefoons zijn deze ook gevoelig voor slijtage en schade.

Mobiel verzekeren

Verzekeraars spelen daar op in en bieden in veel gevallen een extra verzekering aan via een buitenhuispolis in de inboedelverzekering. Maar net zoals bij alle verzekering is er een kans dat er een schade-expert van de verzekering langs komt om de schade aan het toestel vast te stellen als u schade aan uw Gsm bij de verzekering meldt.

(244)

Posted in ICT