Originele relatiegeschenken

Wanneer je op zoek bent naar allerlei soorten relatiegeschenken kun je die vinden op artihove. Daarbij kun je denken aan een cadeau voor je baas als je vertrekt. Of, als je zelf een werkgever bent, kun je bij artihove een leuk cadeau kopen voor je medewerkers die al zoveel jaar bij je in dienst zijn. Denk ook eens aan een mooi geschenk als je je favoriete collega wilt bedanken voor een waardevolle samenwerking die ten einde komt. Voor diverse zakelijke doeleinden is er dus iets leuks te vinden op de site. Maar ook voor geboorte en verjaardag kun je er terecht. 

Artihove_Tumult_debat

Kant en klaar of in opdracht

Op de website van Artihove vind je veel kant-en-klare kunst, die met veel zorg en precisie is gemaakt. Denk aan diverse gebruiksvoorwerpen voor bij de borrel, tafels, lampen, schilderijen en meer. Hoe leuk is om bijvoorbeeld een originele hapjesschaal, geschikt voor bedrijfsmeetings, cadeau te doen? Of een fraai beschilderde glazen schaal? Voor heel veel zakelijke doeleinden kun je ook iets in opdracht laten vervaardigen, volledig naar jouw smaak en in de maat die jij opgeeft. Vervolgens wordt door de gedreven kunstenaars voor je gemaakt. 

Een collega neemt afscheid!

Soms tref je het met je collega’s op je werk, andere keren niet. Het is natuurlijk fantastisch als je een superleuke baas of coördinator hebt die jou erg inspireert en waardoor je jezelf leert ontwikkelen op de werkvloer. Als je van zo iemand afscheid neemt en dat een speciaal moment, en daar hoort een bijpassend cadeau bij. In dat geval kun je bijvoorbeeld een bronzen beeldje voor een afscheid collega’s online bestellen. Zoals een hoog kwaliteit bronzen beeldje van twee mensen die elkaar de hand reiken. Bij veel gelegenheden geef je elkaar de hand, op die manier kun je verbondenheid uitdrukken middels het cadeau van Artihove. Of koop een leuk cadeaudoosje bij Artihove, met verzilverde bloemen erop. Ook weer met veel liefde gemaakt door de talentvolle kunstenaars!

Boodschap

De boodschap die je wilt overbrengen aan je (ex)baas, coördinator of collega wordt dus op subtiele wijze uitgedrukt in de kunstobjecten. De achterliggende boodschappen gaan over teamwork, samenwerking, vertrouwen en harmonie. Bruggen bouwen en een visie op de toekomst. Je kunt veel sculpturen beelden bestellen bij Artihove die deze boodschappen uitbeelden. Als je bij een maatschappelijke organisatie werkt is bijvoorbeeld het bronzen beeld dat ‘realistische bruggenbouwers’ uitbeeldt een zeer geschikt cadeau. Indien mogelijk kun je ook een tekstplaatje op het artikel laten maken. 

Big data online marketing

Wil je met jouw bedrijf meer klanten werven? En een hogere ranking in Google? Dan kan een Big Data Online Marketing bureau als GMU jou daar wellicht bij helpen. Je kunt een hogere ranking in Google kregen en op een efficiëntere manier adverteren, en een betere PR voeren door hulp van een Google Adwards specialist. Ook kunnen de specialisten jou helpen middels de Big Data software om klanten die jouw bedrijfswebsite verlaten hebben, en niks gekocht hebben, terug te halen en overhalen mogelijk toch iets te kopen. Bovendien kunnen potentiële klanten gevonden worden op basis van een profiel dat matcht met het profiel van de huidige klanten. Hen wordt terwijl ze aan het surfen zijn, advertenties getoond van jouw (bedrijfs)producten, zodat je hen mogelijk ook als klant binnenhaalt. Ook een betere zichtbaarheid via social media behoort tot de expertises van de specialisten. 

(66)