Siliconen armbandjes; de beste weggevertjes

De beste weggevertjes zijn siliconen armbandjes. Dit artikel beschrijft verder waarom dit zo is en hoe je deze kan aanschaffen. De beste situaties om een siliconen armbandje uit te delen komen ook aan de orde. Na het lezen van dit artikel weet jij een hele hoop meer over siliconen armbandjes!

Waarom zijn siliconen armbandjes zulke goede weggevertjes?

Siliconen armbandjes en polsbandjes zijn erg goede weggevertjes, omdat ze makkelijk te transporteren zijn, veel gedragen worden en goedkoop zijn. Je kan voor een paar cent al een siliconen polsbandje laten maken. Je moet deze wel vaak in aantallen van minimaal 50 of 100 afnemen omdat ze in grote aantallen gedrukt worden. Deze bandjes worden ook vaak uit China geïmporteerd. Het duurt daarom ook vaak een aantal weken voor dat je ze binnen hebt. Plan dus ver van te voren wanneer je de siliconen armbandjes moet bestellen. Wil je dus bijvoorbeeld op een evenement over 5 weken je siliconen armbandjes uitdelen, zorg er dan voor dat je deze binnen nu en 2 weken besteld. Zo weet je zeker dat jij op tijd je producten binnen krijgt vanuit China.

Wanneer siliconen armbandjes weg geven?

Siliconen armbandjes kunnen op ieder moment uiteraard worden gegeven aan mensen. Het beste is wel om dit te doen aan mensen die voor jou bedrijf relevant zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan een beurs die gaat over een aan jouw bedrijf gerelateerd onderwerp. Organiseer je feesten? Dan is een festival misschien een goede plek. Of denk in dit geval aan het uitgaansleven. Zo zijn er voor ieder bedrijf wel weer andere relevante evenementen waar jij jouw polsbandjes kan weg geven. Het belangrijkste is dan dat mensen de siliconen armbandjes ook daadwerkelijk gaan dragen. Dit is echter buiten de scope van dit artikel. Voor engagement met producten wordt er verwezen naar een marketing bureau.

Conclusie

Siliconen polsbandjes kunnen in allerlei situaties worden gegeven aan potentiële klanten of prospects. Ook zijn siliconen polsbandjes niet duur. Voor een paar cent heb je al een siliconen polsbandje. Je moet deze altijd in packs van meer dan 50 bestellen. Het begint echter pas bij het uitdelen van een polsbandje. Het dragen van een polsbandje door potentiële klanten zorgt ervoor dat jouw brand bij het in hun achterhoofd blijft hangen.

(21)