Tips voor Valentijn

esterella lingerie
Nog een paar weken en dan is het weer Valentijnsdag. Voor velen een dag die zo snel mogelijk weer voorbij mag zijn. En voor verliefde stelletjes de ideale gelegenheid om de partner eens goed te verwennen. Maar waarmee? Het bosje rozen of het doosje chocolade is nu wel gezien. Hier volgen een aantal tips waarmee je je partner zeker kunt verrassen,

Lingerie: voor allebei leuk

Een uitdagend setje lingerie is leuk om te geven aan de vrouwelijke partner natuurlijk. Ze zal zich nog verleidelijker voelen in een opwindende beha met bijpassende string of slipje. En het mooie is dat de man er uiteraard zelf ook iets aan heeft. Absoluut geen geldverspilling dus, voor een set van een vooraanstaand merk mag best wat neergeteld worden, maar dan heb je ook wat.

Heerlijk tafelen

Wat ook leuk is om samen te doen is romantisch dineren in een leuk restaurant. Zeker op Valentijnsdag zullen de eetgelegenheden er zelf ook het nodige aan doen om de sfeer iets liefdevoller te maken aan tafel. Eern kaarslicht zal niet ontbreken en wat fijne muziek op de achtergrond maakt het compleet.

Sieraden

“Diamonds are a girls best friend”. Uiteraard doet een bezoekje aan de juwelier nog altijd veel vrouwenharten smelten. Zeker niet alleen van dure diamanten. Een leuke nieuwe ketting of armbandje met jullie namen er in gegraveerd is een geschenk dat gegarandeerd gewaardeerd wordt.

Creatief zijn

Wil je echt wat anders dan de standaard cadeautjes dan kun je met een beetje goede wil een heel eind komen. Bedenk wat de hobby of favoriete sport van de ander is en speel daar creatief op in met een dagje er op uit. Even ergens anders zijn geeft beide een ontspannen gevoel. Even weg uit de dagelijke sleur doet wonderen voor velen.

Hotels

En als je het dan goed wilt doen met er even tussen uit, boek dan één of meerdere hotelovernachtingen in een knus hotel. Diverse websites met hoteldeals schotelen dagelijks de scherpste aanbiedingen voor. Voor een spotprijs lekker relaxen in een hotel dus.

Valentijn het hele jaar door

Ben je niet zo bezig met geforceerd lief zijn op de bewuste dag en vind je het hele Valantijnsdagfeest maar grote onzin? Kies er dan voor om helemaal niets te organiseren en vertel je partner dan je beloofd het hele jaar goed voor de ander te zorgen in voor- en tegenspoed. Een cadeautje als verrassing af en toe spontaan tussendoor is veel onverwachter en komt waarschijnlijk beter aan. De keuze is aan jou!

(315)