Fillers voor vollere lippen

fillers
Een mooie volle mond en een gladde huid zijn tekenen van jeugd. Helaas worden deze trekken steeds minder naarmate we ouder worden. Voor sommige mensen is dat een probleem en een grote bron van onzekerheid. Gelukkig zijn hier wel oplossingen voor te vinden, zoals bijvoorbeeld een behandeling volle lippen.

Jeugdiger uiterlijk door fillers

Een behandeling met fillers kan het gezicht weer vol en een stuk jeugdiger maken. Een andere behandeling met fillers die ook een heel stuk jeugdigheid terug kan brengen in het gezicht, is een behandeling marionetlijnen. De marionetlijnen zijn de door veel mensen gevreesde ‘hamsterwangetjes’. Vooral vrouwen hebben hier last van maar ook sommige heren hebben te maken met een verslapping van de huid rond de mond en de wangen. Een behandeling met fillers is dan ook absoluut niet sekse-gebonden en kan voor zowel mannen als vrouwen een goede oplossing zijn.
Er zijn verschillende fillers, afhankelijk van het bestemde doel. Uiteraard wordt voor bijvoorbeeld de mond een andere filler gebruikt dan dat bijvoorbeeld wordt ingezet bij het corrigeren van rimpels of de correctie van de neus. Het resultaat van de behandeling is niet permanent maar zeker alsnog zo’n 12 tot 18 maanden. Voor veel mensen is het een voordeel dat de fillers niet permanent in het lijf blijven. Veel mensen kiezen liever voor een tijdelijke behandeling en willen niet voor altijd vastzitten aan het resultaat, zoals wel het geval zou zijn bij bijvoorbeeld een kin correctie door middel van een implantaat. Bovendien is een behandeling met fillers nooit een grote ingreep. Je kunt om plaatselijke verdoving vragen, maar de meeste mensen kunnen het prima af zonder verdoving. Het handige is bovendien dat je na de ingreep ook gewoon weer direct verder kunt met je dagelijkse bezigheden. Er kan soms wel nog een matige zwelling ontstaan, maar dat is niets waar een ice-pack niet tegen helpt.

Hoe verloopt een behandeling met fillers?

Voordat de behandeling plaats wordt er meestal eerst een soort crème of vloeistof aangebracht op het gedeelte van de lippen waar de behandeling plaatsvindt. Wanneer het gebied wat behandeld zal worden goed verdoofd is zullen de injectables ingebracht worden. Na het inbrengen van de injectables zal het gebied dat is behandeld goed gekoeld moeten worden want anders is er een risico op blauwe plekjes en zal de zwelling minder snel afnemen. Het effect van de behandeling is snel zichtbaar. Het is geen blijvend effect en wanneer je het resultaat van de behandeling volle lippen wilt behouden zal je de behandeling periodiek moeten herhalen. Veel mensen ondergaan dan ook met regelmaat een behandeling voor het verkrijgen van mooie volle lippen.

(45)