Tips voor een strakkere vagina

Een vagina verjonging, is dat mogelijk

Wanneer je jong bent merk je dat aan alles. Vooral wanneer het aankomt op je lichaam is alles mooi strak en glad. Je ziet er aantrekkelijk uit en voelt je zelfverzekerd. Naar mate de jaren verstrijken verandert dit echter. Je levensloop bepaalt hoe jouw huid eruit ziet. Veel spanningen en lichamelijke inspanning zorgen ervoor dat je huid rimpelig wordt en gaat hangen. Naar jouw gevoel is het mooie en aantrekkelijke er vanaf. Dit is het geval bij je gezicht maar ook, je staat er niet dagelijks bij stil, in je intieme zone. De huid van je vagina wordt ook slapper en door het verouderen van je lichaam gaan je binnenste schaamlippen naar buiten hangen. In een tijd waarin vrouwen hun vagina scheren valt dit direct enorm op tijdens de seks. Daarom snak jij waarschijnlijk, net zoals veel andere vrouwen, naar een vagina verjonging.

Een strakkere vagina met of zonder operatie

Als jij een strakkere vagina wil zou je natuurlijk naar de plastische chirurg toe kunnen gaan. Een schaamlip verkleining is een redelijk eenvoudige ingreep die vaak wordt uitgevoerd. Deze ingreep zit helaas niet in je basispakket, maar wanneer je er echt voor kiest zal je de kosten ervan voor lief nemen.

Met een zalf je vagina strakker maken

Je vagina strakker maken kan ook op een manier die minder kostbaar is. Er bestaan speciale crèmes voor waarmee je de huid van jouw binnenste schaamlippen strakker kan maken. Een strakkere vagina krijg je door de crème op je binnenste schaamlippen aan te brengen. Belangrijk bij dit soort crèmes is dat er geen kunstmatige ingrediënten in zitten. Door kunstmatige stoffen in je vagina zal de natuurlijke balans namelijk al snel verstoord raken waardoor je irritaties krijgt. Een vagina verjonging is dus voor vrouwen van iedere leeftijd mogelijk.

(23)