Goedkope tuinmeubelen kopen

Het hele jaar door genieten van uw tuin met houten tuinmeubelen op een terras van bijvoorbeeld keramische buitentegels. Hout is een natuurlijk materiaal en kan het hele jaar door in uw tuin blijven staan. Een houten tuinbank of tuinset geeft uw tuin een nog natuurlijker uitstraling, maar u wilt natuurlijk wel goedkope tuinmeubelen kopen en toch lang genieten van uw aanschaf.

Tegelhuis Montfoort

Enig onderhoud aan houten tuinmeubelen is verstandig: een beschermer om het hout te beschermen tegen weersinvloeden en een reiniger om eventuele groene aanslag te verwijderen.

Goedkope tuinmeubelen kopen van hout

Op het internet zijn bijna het hele jaar allerlei aanbiedingen te vinden van houten tuinmeubelen. Er zijn complete sets, losse tafels en stoelen, tuinbanken, picknicktafels en tweezitters.

Vooraf moet u wel uitrekenen of u voldoende plek heeft in uw tuin voor uw aanschaf. Een houten tuinset geeft de mogelijkheid buiten te eten, net als een picknicktafel. Sommige picknicktafels hebben inklapbare banken en ook verstelbare rugleuningen zijn bij houten tuinsets niet ongebruikelijk.

Aanbiedingen

Als u goedkope tuinmeubelen koopt en u weet wat u nodig heeft, zoek dan naar aanbiedingen onder ‘goedkope tuinmeubelen kopen’. Let daarbij ook op of de prijzen inclusief BTW zijn. Zeker als u een grotere tuinset koopt moet deze nog gemonteerd worden. Als u dit niet zelf doet maar wilt laten doen, moet u opletten wat de prijzen van montage aan huis zijn. Hetzelfde geldt voor het bezorgen van uw houten tuinmeubelen: let op of dit in de prijs inbegrepen is.

Welke goedkope tuinmeubelen kopen?

Er zijn allerlei soorten en maten houten tuinmeubelen te koop: van een enkele stoel tot complete sets, u kunt een picknick tafel kopen, ronde tafels en tuinbanken. Het materiaal van houten tuinmeubelen varieert ook. Hardhout oftewel teakhout is iets zwaarder maar gaat jaren mee. Steigerhout wordt ook veel gebruikt evenals tuinhout.

Het voordeel van houten meubels is ook dat eventuele beschadigingen eenvoudig te herstellen zijn. Als u kiest voor goedkope tuinmeubelen kopen bent u met houten tuinmeubelen verzekerd van jarenlang zitplezier.

(0)