Marcottestyle, voor een luxe-interieur op maat

Ben je op zoek naar een nieuw interieur maar wil je er zelf niet al teveel tijd insteken? Of wellicht heb je wat extra inspiratie nodig om je interieur ideeën vorm te geven. Daar kan Marcotte Style je bij helpen. Marcottestyle is gespecialiseerd in het realiseren van luxe interieurs voor villa’s, kantoren en ambassades, en combineert vakmanschap en oog voor detail met klantvriendelijkheid en een luisterend oor. Ook maakt Marcottestyle gebruik van de nieuwste technieken, zoals CAD-plannen en 3D-projecties. Zodoende kom je op een snelle en effectieve wijze dicht bij het realiseren van je droominterieur, wat het hoofddoel van Marcottestyle is.

Hoe gaat Marcottestyle te werk?

Zoals gezegd is de belangrijkste basis van ons werk wederzijds vertrouwen. Daarom werken we dan ook tot op zekere hoogte met een ‘no cure, no pay’- garantie. Ben je niet tevreden over de eerste budgetopgave? Dan kunnen daar naar behoefte nog allerlei wijzigingen in gemaakt worden, kosteloos dus. Verder werkt Marcottestyle met zowel gerenommeerde merken als ons eigen merk en de nieuwste topcollecties. Ook is het mogelijk om veel op maat te laten produceren. Zo ben je altijd voorzien van een unieke inrichting naargelang de nieuwste trends op interieurgebied.

Een voorproefje

Wil je graag eens zien waar Marcottestyle zich precies in onderscheidt. Dat is mogelijk, bezoek gerust eens de webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan de uitgebreide showroom. Deze eerste afspraak is geheel kosteloos en vrijblijvend. Een adviseur staat je graag te woord betreffende de mogelijkheden van een interieur van Marcottestyle.

(3)