Onmisbare plugins voor een WordPress website

WordPress is één van de meest populaire content management systemen om een website te maken. Wat ooit begon als een systeem voor blog’s, is het uitgegroeid tot een universeel platform voor diverse doeleinden. De populariteit dankt WordPress voornamelijk aan zijn gemakkelijke interface en de zogenaamde plugins. Dit zijn voorgeprogrameerde tools die je hiermee eenvoudig kunt integreren in de website. In dit artikel dat wij schreven in samenwerking met Solid Results over de beste plugins voor WordPress. We lichten er vier uit voor je.

WP Rocket
De eerste plugin die onmisbaar is is de plugin WP Rocket. Met WP Rocket maak je je website sneller. Dit zorgt voor een betere gebruiksvriendelijkheid en een hogere ranking in Google. WP Rocket maakt je website sneller door Caching, afbeeldingen op aanvraag en bestand compressie. Als je een professionele website wilt is deze plugin echt onmisbaar voor jou. Niets is zo frustrerend voor een websitebezoeker als een langzame website.

iTheme Security
Elke dag worden er gemiddeld op de wereld zo’n 30.000 websites gehackt. WordPress websites zijn relatief gezien gemakkelijk te hacken. Dit komt voornamelijk door de kwetsbare plugins en simpele wachtwoorden die gekozen worden. Een goede beveiliging van je website is daarom essentieel. Een goede plugin voor de beveiliging van je website is de plugin iThemes Security. iThemes werkt al sinds 2008 aan wordpress tools en plugins en zijn inmiddels een autoriteit op dit gebied. De plugin iTheme Security Pro bestaat uit vele opties. Dit is te veel om op te noemen voor in dit artikel. Je kunt er hier meer over lezen.

Gravity Forms
Gravity Forms focust zich volledig op het maken van formulieren. De mogelijkheden met Gravity Forms zijn eindeloos. Gebruikers waarderen deze plugin enorm. Als je diverse formulieren op je website wilt kun je Gravity Forms gebruiken in plaats van het “standaard” Contact form 7.

Optinmonster
Met de plugin Optinmonster kun je pop-ups maken om meer inschrijvingen te realiseren op de nieuwsbrief. De mogelijkheden met Optinmonster zijn zeer divers. Zo kun je A/B testen en diverse designs en forumlieren maken. Deze plugin kan geïntegreerd worden met veel e-mailprogramma’s zoals Mailchimp, AWeber, Infusionsoft, GetResponse, Constant Contact en nog veel meer.

Welke plugins gebruik jij allemaal voor jouw WordPress website? We horen het graag van je in een reactie of stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website.

(9)

Posted in ICT