Kok Wooncenter: familiebedrijf met een halve eeuw ervaring

Het motto van Kok Wooncenter luidt: ‘happiness is homemade’, en dat is niet voor niets. Het bedrijf uit Amersfoort heeft inmiddels al meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van wooncomfort, en is een begrip in de wijde omgeving. Jouw idee voor je interieur kan hier tot volle wasdom komen, wanneer de uitgebreide showroom eens van een bezoekje voorzien wordt. De kennis en creativiteit die de familie Kok in de afgelopen halve eeuw opdeed, wordt dan graag gedeeld. Zo wordt uiteindelijk het meest optimale en tevens huiselijke resultaat behaald om jouw droomwoning te realiseren.

De ene woning is de andere niet

Smaken verschillen, en dat is natuurlijk ook prima. Daarom is je eigen idee bij Kok wooncenter het belangrijkste uitgangspunt, en kunnen de medewerkers je desgevraagd verder inspireren. Kok wooncenter is voorzien van een ruim assortiment aan merken, van design tot budget. Voor je complete woning, van slaapkamer tot woonkamer tot hal kan Kok je van advies en inspiratie voorzien.

De showroom

In de Amersfoortse showroom vind je maar liefst 11.000 vierkante meter aan wooninspiratie, en dat kan af en toe een beetje overweldigend zijn. Maar de medewerkers van Kok wooncenter willen je graag adviseren, een van de belangrijkste bedrijfsfilosofieën is dan ook het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten. Ook is deze branche altijd in beweging, en zal de showroom daarom ook altijd voorzien zijn van de nieuwste trends op woongebied.

(1)