Nieuwe spraakmakende serie op RTL5

Temptation Island 2017

Waarom?!

Het is donderdag 6 april 2017. Ik kom laat thuis van werk na een druk dagje met hectiek en stress. Ik ben kapot en ik heb geen zin om iets te doen. Het is inmiddels alweer bijna half 7. Eventjes snel nog naar de supermarkt om eten te halen, aangezien mijn favoriete TV-programma bijna begint. Ik kies voor iets makkelijks, zodat ik zo kort mogelijk in de keuken hoeft te staan. Na het eten wil ik onderuit op de bank zitten. Genieten van alle gekkigheid en hysterie van het programma Temptation Island. Je vraagt je als lezer misschien af: waarom? Mijn favoriete programma van dit moment is waarschijnlijk ook het meest gehate programma van 2017: Temptation Island “Vreselijke TV”, “Tokkie TV”, het zijn een paar citaten van mensen en media die dit programma tot op de grond volledig afbranden. Waarom ik het programma wel leuk vind? Het is pure, simpele, vermakelijke televisie waarbij je heel makkelijk in-of uitstapt. Geen gedoe met moeilijke karakterlijnen of steeds maar weer dezelfde vraag (wie is deze persoon?!) omdat er zoveel gebeurt. Temptation Island is een van mijn “guilty pleasures”. Met nog 4 andere mensen zitten we in het weekend steevast in hetzelfde huis, in dezelfde kamer en op hetzelfde scherm te smullen van de foutheid van dit programma. Een voorproefje van dit programma? Klik hier op de link om een fragment terug te kijken van deelnemer Lisa die heel ander gedrag vertoont dan haar vriendje gewend is van haar. Als zij denkt dat de camera uit staat toont Lisa haar ware aard.

Wat is het?!

Temptation Island is een realityshow en wordt uitgezonden elke donderdag op RTL 5. In deze show testen jonge stelletjes uit Nederland en Belgie hun relatie. In een luxe resort met zon, zee en strand hebben de stelletjes soms het gevoel op een andere wereld te zitten, met alle gevolgen van dien. Stelletjes belanden uit elkaar in een luxe resort met allemaal gespierde mannelijke en mooie vrouwelijke vrijgezellen. De vrijgezellen hebben één missie en dat is de stelletjes verleiden tot iets wat hun partners niet leuk gaan vinden. De Belgische Annelien Coorevits en de Nederlandse Rick Brandsteder presenteren het programma en geven hier en daar moederlijk en vaderlijk advies aan de jonge stellen. De stelletjes verblijven in Thailand en hebben geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen krijgen ze filmpjes van elkaar te zien. En vaak laat het programma een vertekenend beeld zien van de geliefde waardoor de ander soms helemaal gek begint te worden. De vraag is: zullen de stelletjes zich goed gedragen en weer terug bij hun geliefde komen?!

Waar kan ik het programma kijken?

Wil je net als ik ook het programma Temptation Island kijken, maar heb je niet alle tijd van de wereld om elke avond voor de buis te zitten net als ik? Gelukkig is daar de oplossing! Op Telezien.nl kan je geheel gratis en zonder moeite het programma terugkijken. Klik op deze link om het programma terug te kijken.

(7)