Nooit meer familiedrama’s op de winkelvloer

Je wil het beste voor je kinderen en daar hoort kleding bij van een zekere kwaliteit. Het is echter niet altijd even makkelijk om met een baby of met je kinderen door de stad van de ene winkel naar de andere te lopen. Bespaar jezelf de familiedrama’s op de winkelvloer en ga anders eens kindermerkkleding bestellen bij Hippemensjes. Wanneer je aanvoelt dat de kids moe zijn en een lastige dag hebben kun je daarom beter je winkeldagje verzetten, de kinderen aan een legpuzzel zetten en lekker scrollen door de baby kleding bij hippemensjes. Dat scheelt je een hoop energie, maar het is ook een slimme keuze voor de opvoeding van je kinderen. Waarom je de merkkleding voor je baby en je kinderen beter kan bestellen is logischer dan je denkt.

Een emotionele uitbarsting vanuit het perspectief van je kind

Misschien heb je het wel eens meegemaakt en anders heb je het vast wel eens als buitenstaander kunnen zien. Kinderen kunnen soms in het openbaar de controle over hun emoties verliezen. Dat kan best schaamtevol zijn voor de ouders, die geen kant op kunnen en voorzichtig hun kroost weer bij zinnen proberen te krijgen. Maar wat veel mensen over het hoofd zien is hoe schaamtevol dit wel niet is voor de kinderen zelf. Alhoewel ze het tijdens hun uitbarstingen niet laten merken, geeft het een ongelofelijke klap aan het fragiele zelfvertrouwen van een kind om in het openbaar de controle over zijn of haar emoties kwijt te raken. Maar hoe vind je de balans tussen bikkelen en beschermen?

Zelfvertrouwen bouw je stap voor stap

Het is belangrijk om je kinderen bloot te stellen aan de buitenwereld, maar wees alert wanneer je dit doet. Als je ziet dat je kinderen moe zijn en tegen hun grens aan zitten, bespaar ze dan de vernedering van een emotionele breakdown.
Als ouder ben je de enige die dit kan zien aankomen, maak wanneer je ziet dat je kinderen rust nodig hebben een slimme wijziging in je plan en ga in plaats van winkelen kindermerkkleding bestellen. Het is in verband met de huidige pandemie al helemaal aan te raden om de binnenstad te mijden. Bestel daarom babykleding, dat kost je maar vijf minuten, en in plaats van naar de stad ga je lekker met het gezin de natuur in.

Het verschil tussen een crisis en een wild spel

In de natuur kun je de kinderen lekker de ruimte geven om al hun energie en gevoelens eruit te laten. Ze schreeuwen net zo hard zoals ze zouden doen bij een uitbarsting in de winkel. Jonge kinderen rennen in het rond, klimmen in bomen en rollen door de bladeren of in het zand. Maar nu voelen ze zich niet verstoten door hun omgeving. Je kijkt vol trots naar je wilde kinderen die spelen in hun prachtige kindermerkkleding. Wat een schaamtevolle uitbarsting onderscheidt van een wild spel is de reactie van de sociale omgeving.

Een dagje uit is nog nooit zo leuk geweest

Na een mooie foto van je jongste in zijn baby kleding die je hebt besteld stap je weer op de fiets of in de auto en ga je naar huis. Dan wordt het duidelijk. Bestellen was zonder twijfel de slimste optie. Nu heb je kunnen genieten van een zorgeloos dagje uit.

(44)