Vergelijk Botox en filler behandelingen op Injectablesbooking.nl

‘Platformeconomie’, het woord wordt regelmatig gebruikt om de huidige ontwikkeling te duiden. Veel mensen zijn er positief over. Soms zorgt het voor disruptie in een markt. De voordelen van een platform zijn legio. Zo worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht, wordt de markt transparanter voor klanten én kan de aanbod zijde zich inhoudelijk vaak onderscheiden. Injectablesbooking.nl is hét platform voor Botox- en fillerbehandelingen.

Injectables behandelingen

In de cosmetische geneeskunde is er nu ook een platform. Injectablesbooking.nl brengt vraag en aanbod van cosmetische behandelingen bij elkaar. In Nederland is de injectablesmarkt sinds 2005 gegroeid naar bijna 600.000 behandelingen per jaar. Er zijn meer dan 600 artsen die zich bezig houden met cosmetische behandelingen. Injectablesbooking.nl maakt de beschikbare informatie transparant. Wie is de arts? Welke opleiding heeft deze arts genoten? Hoeveel jaar heeft zij/hij ervaring? Met welke merken fillers en botulinetoxine werken de klinieken? Hoe duur is een Botox behandeling eigenlijk?

Deze elementaire vragen lijken eenvoudig, maar vaak is de informatie bij de diverse aanbieders niet zo duidelijk te vinden. Injectablesbooking.nl verzameld openbare informatie en presenteert deze duidelijk voor de consumenten.

Selecteer de beste cosmetische kliniek

Injectablesbooking.nl streeft daarnaast naar kwaliteit. Een paar schoenen van merk X kun je prima vergelijken bij de ene of en de andere webshop. Misschien dat de levertijd of de betrouwbaarheid wat scheelt, maar daar is door goed op te letten vaak wel achter te komen. Injectables behandelingen (dat is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen) zijn toch echt medische behandelingen. Het zijn behandelingen waarbij de ervaring en de vaardigheid van de arts bepalend is. Injectablesbooking.nl hecht er waarde aan om consumenten te wijzen op deze delicaatheid. Dat het belangrijk is om niet alleen op prijs te vergelijken, maar juist de kwalitatieve aspecten mee te laten wegen. Populaire behandelingen op Injectablesbooking.nl zijn het verwijderen van de fronsrimpels, rimpels rond de mond en het verbeteren van een vermoeid uiterlijk.

Een goed platform moet dus eigenlijk ook de verantwoordelijkheid nemen om technische of ingewikkelde informatie begrijpelijk te maken voor de consument. In het geval van injectables behandelingen luistert dit nauw. Injectables worden voornamelijk ingezet met een cosmetisch doeleinde. En zeker nu het voor zoveel mensen toegankelijk is, is het belangrijk dat mensen er niet te lichtzinnig over denken. Een cosmetische behandeling heeft impact op je uiterlijk. Meestal is het resultaat heel subtiel en zijn mensen er erg tevreden over. Het grootste risico is dan de vraag of je ca. 2x per jaar een cosmetische behandeling financieel kunt opbrengen.

Beste injectables arts

Daarnaast is de kwaliteit van de arts ook doorslaggevend voor het resultaat van de behandeling. Goedkoop is dan vaak duurkoop. Het adagium; “Een goede cosmetisch arts kan een prachtig resultaat behalen met een subtiele behandeling, terwijl een minder vaardige arts met een forse behandeling soms helemaal geen resultaat behaald.” Is wat ons betreft zeker van toepassing.

Injectablesbooking.nl biedt artsen en klinieken de kans om gratis hun profiel te claimen en te voorzien van de juiste informatie. Veel artsen en klinieken doen dit inmiddels. Zij erkennen het belang van transparante informatie. Het is een mooi voorbeeld waarbij het platform door middel van technologie vraag en antwoord bij elkaar brengt. Daarnaast voegt Injectablesbooking.nl waarde toe door alle partijen in de branche platform te bieden én consumenten gratis een informatieve en transparantie vergelijkingswebsite biedt.

Overweeg jij een cosmetische behandeling met Botox of fillers? Vergelijk de artsen en klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

(67)