Wat moet er écht in een damestas zitten?

Mannen hebben er vaak hun mond over vol: de inhoud van de handtas van een vrouw. Er zit veel in en we kunnen er nooit iets snel in vinden. En hoe groter de damestas, hoe meer je meeneemt en hoe vaker je iets kwijt bent. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde vrouw 13 producten in haar tas heeft zitten, die een gemiddelde waarde vertegenwoordigen van maar liefst 300 euro! Tsja, damestassen zullen altijd een mysterie blijven voor mannen, daar is niets aan te veranderen. Voor de organisatie van jouw tas, vind je hier een opsomming van de beautyproducten die absoluut in je tas moeten zitten om de dag stylish verantwoord door te komen.

Lipstick

’s Ochtends loop jij natuurlijk helemaal mooi opgemaakt de deur uit. Maar door de dag heen eet en drink je regelmatig. Hier heeft vooral je lipstick onder te lijden. Je wilt natuurlijk niet met zo’n blote billengezicht over straat. Daarom moet je altijd een lipstick, in een passende kleur, in je tas hebben.

Deodorant

Iedereen heeft weleens een inspannende dag. Of je nu moet rennen voor de trein, een belangrijke presentatie moet geven of de zon gewoon erg aanwezig is. Het kan af en toe voorkomen dat je meer zweet dan gewoonlijk. Zweetlucht is echter een grote nono, je zal net de liefde van je leven tegen het lijf lopen terwijl je klotsende oksels hebt. Door een deo in je tas te stoppen, kun je met een gerust hart okselfris de dag doorkomen. Wil je niet met zo’n grote zware stick of bus rondlopen? Geen probleem de meeste drogisten verkopen handige mini deo’s.

Handcrème

Het hebben van droge handen is een naar gevoel, daarom is handcrème onmisbaar in je tas. Als je even een momentje hebt om bij te komen, kun je je handen even een lekkere hydratatie beurt geven. Er zijn bij de drogist handige kleine verpakkingen te koop die gemakkelijk in het allerkleinste tasje passen. Dat komt van pas bijvoorbeeld als je even in de trein zit. Masseer niet alleen je handen in, maar ook je nagelriemen hebben af en toe wat verzorging nodig.

Kauwgom, pepermunt of mondspray

Knoflook is heerlijk als je het eet, maar de day after is het vaak minder prettig. Met name degenen om je heen hebben er meestal last van. En voor jezelf is het ook niet prettig als je het gevoel hebt dat je uit je mond ruikt. Pepermunt, kauwgom of zelfs mondspray moet daarom in je tas zitten. Dat is beter voor je eigen gemoedsrust, maar ook voor de mensen om je heen.

Nagelvijl

Een haakje aan je nagel kan behoorlijk vervelend zijn. Je kunt jezelf en anderen er lelijk mee bezeren en je kunt ermee achter kledingstukken blijven hangen. Denk er maar eens aan wat er kan gebeuren als je met je nagel aan je panty blijft hangen! Stop een nagelvijltje je in je tas en je bent op alles voorbereid, wel zo prettig! Een andere oplossing hiervoor is natuurlijk om een overall aan te doen in plaats van een panty. De overall is sinds kort weer helemaal hip.

(8)