Alles over de SEAT Ateca

Alles weten over de SEAT Ateca? Je vindt de meeste informatie over deze fraaie eerste (midi) SUV van het Spaanse merk op de website Seat-Ateca.nl. Met onder andere nieuws, reviews, foto’s, technische informatie, cijfers, gebruikerservaringen en heel veel meer!

Informatie

Mijn Ateca – Sinds 22 september 2016 ben ik de trotse berijder van een spiksplinternieuwe SEAT Ateca, een Bila witte 1.4 EcoTSI Style met DSG. Hieronder alles wat er te vertellen is over mijn Ateca, de eerste SUV van het Spaanse merk.

Tests & reviews – Natuurlijk zijn er na het op de markt verschijnen van de Ateca velen die hun mening over de SUV van SEAT hebben gegeven. Wij verzamelden een behoorlijk aantal reviews en tests die de afgelopen de maanden vooral online zijn verschenen. Wat vinden de deskundigen van de SEAT Ateca…?

Instructieboekje – Wat ons opviel bij het doornemen van het SEAT Ateca Instructieboekje. Met onder andere Park Pilot met aanhangwagen, Ruitenwisserbladen, Bandenspanning, Drive Profile, Ruitensproeiervloeistof, Motorolietemperatuur, Brandstoftank en heel veel meer…

Levertijden – Al geruime tijd is er veel te doen over de levertijden van de SEAT Ateca. Potentiële kopers krijgen te horen dat ze waarschijnlijk vele maanden tot misschien wel een jaar moeten wachten voor ze na bestellen ook daadwerkelijk de sleutel van hun nieuwe auto in handen zullen krijgen. Gaat deze eerste SUV van het Spaanse merk langzaam ten onder aan het eigen succes?

Media System & audio – Alles over het media-systeem van de SEAT Ateca. Deze is beschikbaar als Media System Touch, Media System Plus, Media System Navi of Media System Navi Plus.

De SEAT SUV-familie – Het heeft allemaal even geduurd, maar SEAT heeft de SUV-smaak nu toch flink te pakken. Met vorig jaar september de introductie van de Ateca in het C-segment en nu de Arona die als Compact SUV ieder moment in de showroom kan verschijnen, maken de Spanjaarden inmiddels echt werk van hun Sports Utility Vehicle-serie. En de koek is daarmee nog niet op: pas in de loop van 2018 is de familie voorlopig compleet als er ook nog een grote, zevenpersoons SUV op de markt komt.

Private lease & occasions – Naast het ‘gewoon’ kopen van een nieuwe Ateca bij de dealer, zijn er natuurlijk meer mogelijkheden. Zo zou je de aankoop van een fraaie 2e hands-versie, een SEAT Ateca occasion, kunnen overwegen. En wat dacht je van het als particulier leasen van een SEAT Ateca? Geen probleem, maar let wel even goed op de (on)mogelijkheden en voorwaarden.

SEAT Arona – De Ateca heeft er een broertje bij: SEAT heeft de Arona geïntroduceerd. Hieronder de eerste foto’s en uitgebreide informatie over de compacte crossover uit Spanje!

Ateca Cupra – Het heeft er alle schijn van dat SEAT al werkt aan een power-versie van de nog zo nieuwe Ateca; de Ateca Cupra! Op dit moment is het nog een beetje gissen naar de details van de Ateca Cupra, maar als we iets (denken te) weten, lees je het hieronder.

Bekijk alles over de SEAT Ateca, dé website over de eerste SUV van het Spaanse merk!

(11)