PVC vloeren; de nieuwe trend?

PVC vloeren zijn een echte revolutie geweest in de wereld van vloeren. Het is populair geworden in residentiële maar ook commerciële gebieden. Ongeveer 10 jaar geleden werd het door vele fabrikanten geïntroduceerd en is nu bekend als de perfecte oplossing voor alle situaties. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over hoe wij PVC vloeren zien en hoe onze leverancier deze levert. Lees gauw verder!

Robuuste producten met een lange levensduur

Een van de redenen voor de populariteit is bijvoorbeeld het groot aantal mogelijkheden met een PVC vloer. Het heeft veel voordelen en er zijn veel keuzes als het gaat om ontwerpen en texturen. Luxe vinylvloeren hebben een hoge gebruiksklasse en kan veel loopverkeer weerstaan, zodat het in bijna alle ruimtes kan worden geïnstalleerd. Het is de combinatie van robuustheid, hoogwaardige kwaliteit en een design product.

Snel en makkelijk te onderhouden

Het onderhoud van je pvc vloer is erg makkelijk, aangezien de luxe vloeren erg duurzaam zijn. Ook is de vloer bestand tegen krassen, vlekken en andere invloeden van buitenaf. Het heeft een PUR+ oppervlakte behandeling die de perfecte reinigingseigenschappen biedt, maar ook verbeterde weerstand tegen vlekken en krassen.

Designs

Met PVC vloeren kun je een warme en vriendelijke sfeer creeëren, zonder je geld uit te geven aan te dure en echte houten vloeren of stenen. PVC vloeren hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding die er op dit moment op de markt is.

De unieke en innovatieve oppervlaktebehandeling geeft de vinyl vloeren een optimale weerstand tegen vlekken en krassen, ook is het daardoor bestand tegen de doorslag van vocht, wat vaak de oorzaak is van langdurige schade. De PVC vloeren zijn het resultaat van de ultieme combinatie van comfort en een schitterende vloer!

Installatie van de luxe vinyl vloeren

Er zijn veel verschillende soorten systemen om vinyl vloeren te leggen. Het PVC kliklaminaat is een van de makkelijkste manieren om je nieuwe vloer te leggen. Ook is er dan nog een loose-lay variant en een zelfklevend variant. Je zult zien dat het sneller is dan houten vloeren of tegels!

Een milieuvriendelijke vloer

De PVC vloeren zijn milieuvriendelijk, dus ook daarom kunnen we zeggen dat PVC vloeren gewoon de beste zijn. Onze PVC vloeren zijn van een milieuverantwoordelijke fabrikant en deze is zeer ecologisch bewust. De vloeren zijn onder andere recyclebaar! Het is een goed alternatief voor een milieuvriendelijk en gezond leven.

 

(45)