Detachering onderwijs docenten bij het NIVVO

Ben je op zoek naar een vervangende docent omdat één van de vaste medewerkers ziek is of met bijvoorbeeld zwangerschapsverlof gaat? Detachering van docenten in het onderwijs is de oplossing hiervoor. NIVVO vindt binnen korte tijd een geschikte kandidaat voor jou. NIVVO beschikt namelijk over een bestand van ervaren docenten met goede competenties en zorgen voor de beste match met de leermethoden van de school.

Docenten uit de flex-pool

Tijdelijke docenten zijn vaak plotseling nodig. Op zwangerschapsverlof kan gemakkelijk worden ingespeeld, omdat dit ruim van te voren bekend is. Een ziekte kan soms zomaar ontstaan waardoor een docent voor misschien wel lange tijd uit de running is. In geval van plotselinge uitval is direct vervanging nodig is. Dit kan een lange zoektocht zijn. Daarom kun je dit werk beter uitbesteden aan NIVVO. Deze speciale onderwijsvacaturebank stuurt alleen de CV’s op van kandidaten die geschikt zijn en aan alle eisen en wensen voldoen.

De werkwijze van detachering

Heb je (op korte termijn) een tijdelijke docent nodig? Dan kun je deze vacature aan NIVVO doorgeven via de website. Ze nemen binnen een werkdag contact op, bespreken dan meteen de wensen en gaan meteen op zoek naar geschikte kandidaten. Daarbij letten ze goed op de ervaring en kennis die de kandidaten al bezitten. Zit er een geschikte kandidaat tussen? Dan maakt NIVVO een tijdelijk contract waarin alle afspraken keurig netjes op een rij gezet worden. NIVVO neemt veel werk uit handen. Ze regelen het gesprek over arbeidsvoorwaarden met de vervanger, de administratie en betalingen.

Keuze uit verschillende mogelijkheden

Bij NIVVO zijn er drie verschillende mogelijkheden voor het vinden van de juiste vervanging. Dit kan middels detachering van een docent, werving & selectie en Deta-vast. Wil je weten wat de verschillen zijn? Neem dan snel contact op met NIVVO. Zij geven je graag een vrijblijvende prijsopgave. NIVVO zorgt in elk geval voor een snelle en de beste match.

(101)