Wat doet SkinCeuticals?

Voor het behandelen van de huid zijn er 3 elementen die de basis vormen van huidbehandeling: preventie, bescherming en correctie. SkinCeuticals is de cosmetische huidbehandeling ontworpen voor en gebaseerd op wetenschappelijke studies voor bescherming en herstel van de huid. SkinCeuticals geeft een gezonde, stralende en herstelde huid als resultaat.

Over SkinCeuticals

SkinCeuticals heeft tot doel het verbeteren van de conditie van de huid en ondersteund dit met wetenschappelijke studies op het gebied van dermatologie en plastische chirurgie. Sinds 1997 brengt SkinCeuticals een ver ontwikkelde dermatologische productlijn op de markt voor het behandelen van de huid. SkinCeuticals maakt tevens onderdeel uit van L’Oréal.

De wetenschap

Wetenschappelijke studies tonen aan dat veroudering van de huid niet per se aan het ouder worden van de persoon ligt. Veel externe elementen spelen net zo goed een grote rol in veroudering en beschadiging van de huid, denk maar aan milieu, zon en luchtvervuiling.

Daar waar de normale huid beschermingsproducten het meest worden gebruikt zoals zonnebrandcrème, gaat SkinCeuticals verder. De normale beschermingsproducten houden gedeeltelijk chemische reacties op de huid tegen. SkinCeuticals helpt verder met antioxidanten die de huid effectiever beschermen bij blootstelling aan externe elementen die de huid aantasten en verouderen.

Behandeling

Bij aantasting van de huid kennen we allemaal dezelfde factoren: rimpels en verkleuring van de huid, verlies van de huidelasticiteit en de vorming van kleine lijntjes. De voornaamste oorzaken hiervan zijn: vochtverlies, langzamere huidvernieuwing en afbraak van collageen. Daarnaast brengen de externe factoren zoals zonlicht en luchtvervuiling meer schade aan de huid dat de complete aantasting van de huid bevordert.

De verzorging van de producten van SkinCeuticals geven een completere en meeromvattende behandeling voor langdurig resultaat. Hiermee heeft SkinCeuticals een sterke reputatie bij huid behandelaren, dermatologen en plastisch chirurgen.

Bij het aankopen van SkinCeuticals is het belangrijk om te weten welke huidaantasting op dat moment van toepassing is. Huidspecialisten kunnen hierop dan voorzien in de juiste informatie en producten die dan nodig zijn.

Preventie en bescherming

De preventieve behandeling van SkinCeuticals helpt om verdere beschadiging van de huid te voorkomen en het verouderingsproces van de huid te verminderen. Deze producten herstellen de huid en geeft een gezonder en meer stralende huid.

Voor de bescherming van de huid heeft SkinCeuticals producten die een eerste lijn bescherming geven aan de blootstellingen van zonlicht, UV en UVA straling, die de grootste oorzaak zijn van huidveroudering.

Stappenplan

SkinCeuticals heeft een complete behandeling voor de preventie, correctie en bescherming van de huid. Deze stappen helpen de huid op elk niveau bestendig te zijn tegen elke invloed dat wordt uitgeoefend op de huid.

Preventieve behandeling tegen oxidatieve stress, UV straling, infrarood straling en vervuiling. De resultaten van deze behandeling:

  • bescherming tegen huidschade
  • zelfherstellend vermogen van de huid verbeteren
  • verminderen van zichtbare huidveroudering

Beschermende behandeling tegen UVA straling. De resultaten van de behandeling:

  • bescherming tegen UVA
  • brede spectrum dekking
  • bescherming tegen vroegtijdige veroudering van de huid

Corrigerende behandeling tegen verkleuring, pigmentvorming, uitdroging, dunner worden van de huid en het vergroten van de huidelasticiteit.

(75)