De 5 beste lampen van dit moment

In dit artikel worden de beste lampen van dit moment beschreven. U krijgt 5 tips over de beste lampen die u in huis moet hebben. Na het lezen van deze 5 tips weet u precies wat voor lampen u moet kopen, mocht u aan nieuwe lampen toe zijn. Lees dus gauw verder.

1. LED TL

De LED TL buis is één van de beste lampen van dit moment. U zult van deze lamp het meeste licht krijgen van alle soorten lampen die op dit moment op de markt zijn. LED lampen geven in verhouding meer licht door de techniek die in LED lampen wordt gebruikt. Ook zijn deze lampen extra zuinig wat betreft het energieverbruik. Een echte aanrader dus!

2. Philips lampen

Qua merk zijn de Philips lampen niet te overtreffen. Philips lampen zijn van de beste kwaliteit van alle soorten lampen. Twijfelt u dus over het merk lamp dat u wilt aanschaffen? Twijfel niet langer. De Philips lampen zijn niet te overtreffen. In de categorieën van kwaliteit, duurzaamheid, zuinigheid, en prijs, winnen de Philips lampen keer op keer.

3. Osram Lampen

Een nieuwe opkomende soort lamp zijn de Osram lampen. Deze lampen gebruiken een speciaal soort fitting wat er voor zorgt dat er minder energie wordt verbruikt dan lampen met een oudere fitting. Vooral voor spot lichten zijn deze Osram lampen erg goed geschikt. Ze gaan er lang mee en zorgen voor weinig stroomverbruik. Heeft u dus spots in huis, dan zijn Osram lampen onze aanrader.

4. Led lampen

Led lampen in het algemeen zijn wat ons betreft de beste soort lampen. Ze gaan lang mee, ze zijn energiezuinig, en ze zijn relatief goedkoop. Led lampen zijn als investering in verhouding tot gewone gloeilampen een stuk beter om te kopen. Led lampen in plaats van andere soorten lampen kopen is volgens ons geen discussie meer. Led lampen steken overal met kop en schouders bovenuit. Onze tip is dus: zorg dat u led lampen koopt als u nieuwe lampen moet aanschaffen.

5. Halogeenlampen

Wat halogeenlampen precies zijn is buiten de scoop van dit artikel. Daarvoor kunt u hier terecht: klik. Wat wij wil over halogeenlampen kunnen zeggen is het volgende: ze zijn het geld waard. Ondanks dat halogeenlampen iets duurder zijn dan gewone lampen, raden wij ze toch aan. Dit komt omdat ze qua kwaliteit erg goed zijn. Halogeenlampen zijn van een iets andere klasse dan gewone lampen, waardoor ze ook wel iets meer mogen kosten.

 

(3)