Veilige kaarsen met led-lampjes op batterij

Nog heerlijk tijdens de zomeravonden buiten zitten? Gezellig met kaarsjes erbij. Of binnen een paar kaarsjes aansteken. Hartstikke gezellig natuurlijk. Maar maak jij je soms ook wel een beetje druk om de veiligheid hiervan? Soms is het niet altijd even praktisch, maar er is gelukkig een oplossing voor gevonden: kaarsen met led-lampjes.

Natuurlijk warm licht van waxinelichtjes met led-lampjes op batterij

Nu hoor ik je al denken: “Dat ziet er toch hartstikke nep uit? Van die waxinelichtjes met led-lampjes op batterij?”. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk met led-licht dat de moderne lampjes er net zo sfeervol uitzien als de echte. Ze hebben net zoals kaarslicht warm licht en hebben ook een flikkerende schijnsel. Het is dus tegenwoordig een misvatting dat de kaarsen met led-lampjes er onnatuurlijk uitzien.

Veiligheid en gemak

Met stip op een is het grootste voordeel van kaarsen met led-lampjes in vergelijking met de standaard waxinelichtjes: veiligheid en gemak. De standaard kaarsen brengen brandgevaar risico’s met zich mee, vooral voor kinderen, huisdieren en senioren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het feit of je de kaarsjes nu wel of niet had uitgeblazen, of als je per ongeluk op de bank in slaap valt, dat maakt met een led kaars niet uit.

Minstens 250 branduren

Denk ook eens aan de gezellige feestdagen vol met lekkernijen. De tafel vol met eten en voor de sfeer kaarsen op tafel. Dit kan nu op een veilige manier, want je wilt natuurlijk niet aan de drastische gevolgen denken. En dat zijn niet de enige voordelen. Je hoeft de opgebrande kaarsjes niet steeds weg te gooien of de houders schoon te maken en eraan te denken dat je de kaarsen op tijd moet vervangen. De meeste led waxinelichtjes branden zo’n 250 uur en je hebt geen rommel van het kaarsvet.

Kaarsen met led-lampjes

(110)