Welke soorten T-shirts zijn er?

Het T-shirt. Misschien wel het meest gedragen kledingstuk. Vooral in de zomer wordt het kledingstuk veelvuldig gedragen. Dit kledingstuk is natuurlijk al een zeer lange tijd in het straatbeeld te zien en is nog steeds vol in ontwikkeling. Zo zijn er steeds meer verschillende soorten en maten verkrijgbaar en komen er alleen maar meer opties bij. Er is dus geen twijfel over mogelijk; het T-shirt is nog steeds heel erg hip en wordt nog steeds veel gedragen. Maar wat is tegenwoordig allemaal verkrijgbaar? Hier een overzicht van de meest gedragen T-shirts.

Basic T-shirt

Het meest standaard shirt is het basic T-shirt. De uitleg zit hem natuurlijk ook al in de naam: basic. Ook dit type T-shirt is tegenwoordig in een verscheidenheid aan mogelijkheden verkrijgbaar. Zo is het shirt verkrijgbaar in een ronde hals, v-hals en nog veel meer. Een groot voordeel van dit model is dat het nooit uit de mode zal raken en voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo kun je het gewoon aantrekken als T-shirt in de zomer, maar ook als het echt koud is in de winter onder een trui.

Poloshirt

Het poloshirt wekt veel associaties op met bepaalde sporten, zoals golf en tennis. Toch heeft dit type shirt zich helemaal teruggevochten in de mode. Met name door de kraag kan het shirt voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals onder een trui waarbij de kraag dan mooi over de trui uitkomt.

Longsleeve T-shirt

Het longsleeve T-shirt is een shirt met lange mouwen. Dit type shirt is er in alle vormen en maten. Het is een fijn type shirt voor wanneer het net iets te koud is om een normaal T-shirt aan te trekken. Tevens kan het longsleeve shirt gebruikt worden voor onder een trui wanneer het echt koud begint te worden. Dit type T-shirt is er tegenwoordig ook in alle vormen en maten verkrijgbaar, zoals een normale ronde hals, v-hals, polo en met bedrukking.

Ondershirt

Een ondershirt is, zoals de naam al zegt, bedoeld om onder een trui of overhemd te dragen. Het grote voordeel van een ondershirt is dat ze vaak geen naden hebben, waardoor je het ondershirt niet ziet zitten onder je overhemd. Tevens zijn ondershirts zo gemaakt dat ze goed aansluiten op je lichaam, waardoor je nauwelijks voelt dat je er één aan hebt.

Zoals je kunt zien zijn er veel verschillende T-shirts op de markt. Naast deze type shirts zijn er nog veel meer en kun je voor elke gelegenheid wel een T-shirt aantrekken. Of het nou voor een formeel feest is om onder een overhemd aan te trekken of gewoon lekker losjes in de zomer. Een T-shirt is nooit weggegooid geld.

(838)