Socialer met een horloge

Hoeveel mensen ken jij nog die een horloge dragen? Waarschijnlijk lang niet zoveel als, laten we zeggen, 10 jaar geleden. Tegenwoordig kan iedereen kijken hoe laat het is op zijn mobiel. Echter is dit helemaal niet sociaal. Zodra je namelijk op je mobiel kijkt voor de tijd, kan je ook in 1 oogopslag zien of je een berichtje hebt. Daardoor blijf je vaak nog even langer kijken en doorklikken, terwijl je misschien wel met iemand in gesprek zit of bij een groep vrienden bent. Het kan dus heel onbeschoft overkomen als je steeds je mobiel uit je zak haalt om te kijken hoe laat het is. Net alsof je zoekt naar iets dat interessanter is dan hetgeen waar je je op dat moment bevindt. En is het ook niet veel makkelijker om met volle handen van het winkelen even op je horloge te kijken dan je hele tas door te moeten spitten op zoek naar je telefoon?

Modieus

Naast het praktische aspect heeft een horloge ook een modieuze kant. Misschien is op je kantoorbaan niet je hele garderobe acceptabel, maar met een horloge kun je het zo wild maken als je zelf wilt. Iets in felle kleuren, een subtiel klein klokje of een moderne digitale klok. Van een telefoon heb je er waarschijnlijk maar 1, maar met horloges kun je eindeloos combineren om ook je look compleet te maken. Uiteindelijk wordt het een soort deel van jóu. Het is iets dat jij mooi vind en daarom bij jou hoort. Dit telt dan ook voor mannen en vrouwen. Een horloge is een accessoire dat bij iedereen past. Het zorgt er ook voor dat je er goed verzorgt uitziet. Je hebt namelijk de tijd genomen om je outfit compleet te maken.

Mooiste van beide

Wil je graag het praktische van een horloge, maar ook die extra informatie van een telefoon? Dan is een Apple Watch misschien wel iets voor jou. Dit is een horloge die je kan koppelen aan je mobiel. Via het scherm zie je dus wanneer je bijvoorbeeld een berichtje binnen krijgt. Uiteraard is het dan nog steeds niet de bedoeling dat je elke keer naar je horloge zit te staren. Het leuke aan deze Apple Watch is dat je hem net zoals een gewoon horloge aan je eigen stijl kan aanpassen. De bandjes van dit horloge zijn namelijk vervangbaar. Zo kun je er een plastic felgekleurd bandje omheen doen, of misschien liever een metalen om een stoere look te creëren. Of ga je liever voor zakelijk leer? Kijk voor alle mogelijkheden op www.watchbandjes-shop.nl

(62)