5 dingen die ik altijd meeneem op wintersport

Ik ga op wintersportvakantie en neem mee. Naast mijn skiuitrusting en wat kleding neem ik niet veel mee. Mijn ski’s heb ik online gereserveerd en hoef ik alleen op te halen dus alleen het hoogst noodzakelijke stop ik in mijn koffer. Toch zijn er een aantal zaken waar ik niet buiten kan tijdens mijn vakantie: Er zijn 5 spullen die ik zeker meeneem als ik op wintersport ga. En dat zijn:

Polsbeschermers

Vorig jaar brak onze zoon zijn pols tijdens het snowboarden. Al tijdens de eerste afdaling kwam hij zo ongelukkig ten val dat zijn vakantie in een klap/val ten einde was. Dat gaat hem niet nogmaals gebeuren. Vandaar dat een stel polsbeschermers dit jaar zeker meegaat. Polsbeschermers zijn er in allerlei varianten maar wij kozen voor de  polsbeschermers van Sinner te koop bij Bol.com. Deze polsbeschermers geven extra bescherming  tegen letsel aan de polsen. Ze passen gemakkelijk onder je handschoenen en de klittenbandsluiting zorgt voor een goede pasvorm.

Action Cam

Natuurlijk is het leuk om je verrichtingen en acties vast te leggen en gelijk te delen op sociale media. Maar doe dit niet met je mobiele telefoon. Enerzijds omdat de kans groot is dat je je mobiel verliest op de piste. En soms moet je ook geen twee dingen tegelijk willen doen. Een action Cam die vastzit op je helm is een goed alternatief. Je kunt je helemaal concentreren op  je eigen afdaling en ’s avonds knutsel je je filmpje in elkaar en online zetten is ook zo gepiept.

Boxje

Wij alle vier houden van muziek. En onze zoon heeft een beetje dezelfde muzieksmaak als wij, dus staat zijn mobiel vol met goede muziek. Om daar in ons chalet van te genieten is het handig om een klein boxje mee te nemen dat je kunt verbinden met je telefoon of laptop.

Selfie-stick

Nog zo’n attribuut dat mee mag op vakantie. Hoewel ik hem niet vaak zal gebruiken gaat de selfie-stick wel de koffer in. Al is het alleen maar om een leuke gezinsfoto te maken.

Ski- en snowboard slotje

Om de voorkomen dat mijn ski’s worden gesloten neem ik tegenwoordig ook een ski- en snowboardslotje mee. Want ik moet er niet aan denken dat mijn boze droom die ik beschreef in voorkom diefstal met een ski- of snowboardslot werkelijkheid wordt. Wil jij ook zo’n handig slotje. Dan moet je het volgende doen:

  • Like de Facebook pagina van Mam is de hort op;
  • Reageer hieronder met een geldig e-mailadres of reageer op de Facebook pagina van Mam is de hort op;
  • Vertel welke slotjes je wilt hebben: een 4-pack ski- of normale slotjes?
  • Like dit bericht.
  • Delen mag natuurlijk ook, maar hoeft niet.

De actie loopt tot en met 31 december 2017. Op Nieuwjaarsdag maak ik op de Facebook pagina van Mam is de hort op de gelukkige winnaar bekend. Vervolgens zorgt TSA-slotje ervoor dat de slotjes naar jouw adres worden gestuurd.

(17)