Fotoboek als reisverslag

Siberië_ExpressNeem een spectaculaire treinreis met de Siberië Express door de verschillende gebieden van Rusland en omliggende landen, zoals China en Mongolië. Ga backpacken in Azië en de landen in het Pacific gebied. Australië, Nieuw Zeeland en de omliggende bounty eilanden Fiji, Samoa en de Cook Eilanden. Beleef de prachtige Fjorden gelegen in Queenstown Nieuw Zeeland met een luxe cruise. Het is niet voor niets dat de, met awards bekroonde, filmreeks The Lord of the Rings hier is opgenomen. Epische landschappen, gebergte en gletsjers. Het maakt niet uit in welke tijd van het jaar je vertrekt richting de Fjorden, het is hier altijd mooi. Als je een dergelijke reis maakt, maak je vaak veel foto’s , heel veel foto’s. Leg alle fotografische herinneringen vast in jouw persoonlijke fotoboek. Ontwerp online een fotoboek, om te delen met vrienden of familie.

De basis voor het succes van mooi ontworpen fotoboek is de kwaliteit van de fotoboek zelf. Via Consumentenbond.nl lees je beoordelingen en vind je de best geteste fotoboeken. De beste prijzen en kwaliteit. Ook lees je informatie over de gebruikersvriendelijkheid bij het samenstellen van een fotoboek. Klik hier en maak online snel, eenvoudig en goedkoop jouw persoonlijke fotoboek online.

Vakantiefoto tips

Wat is belangrijk te weten voordat je op vakantie gaat om te fotograferen? Je hoeft geen professioneel fotograaf te zijn om een goede foto te maken. Ook heb je geen dure spiegelreflex camera nodig om goede foto’s te maken. Met een gemiddelde high end smartphone, zoals Samsung S7 Edge kan je schitterende foto’s maken. Dit maakt een DSLR camera een onnodige last. Hou er rekening mee dat de batterijduur van de smartphone bij het fotograferen sneller op is dan gemiddeld. Breng dus altijd een volledig opgeladen powerbank mee, waarmee je telefoon kan opladen. Ga voor een powerbank dat minimaal vier keer jouw smartphone kan opladen. In de meeste gevallen heb je met 10.000 mah powerbank ruim voldoende. Gebruik een smartphone als camera, waarbij je ook een externe SD geheugenkaart kunt gebruiken. Als dit niet kan? Maak gebruik van de Cloud zodat je foto’s digitaal kunt opslaan, na een dag fotograferen. Waar moet je op letten bij het maken van foto’s? Gebruik de zoomfunctie niet tot nauwelijks. Als je wel de zoom-functie gebruikt zorg er dan voor dat de camera op een stabiel ondergrond staat. Denk aan een mono-pod. Dit is een statief met één poot, goedkoop, compact en licht van gewicht waardoor je het makkelijk meeneemt in je rugzak.

(9)