Slaapkamers: ieder zijn eigen smaak

Slaapkamer interieur ideeën

Een gezellige slaapkamer zorgt voor extra ontspanning. Veel mensen besteden niet veel aandacht aan de slaapkamer maar dit is eigenlijk zonde. Je brengt er ongemerkt namelijk toch veel tijd door. Veel mensen lezen nog lekker een boek of tijdschrift ’s avonds in bed of kijken nog wat TV voor het slapen gaan. In de weekenden is het heerlijk wat langer te blijven liggen om uit te slapen of voor een lekker ontbijtje op bed. Een fijn bed, zachte deken, mooidekbedovertrek en gezellige accessoires maken dit allemaal extra prettig.

Beddengoed

Met een leuk dekbedovertrek kan je al een eenvoudig begin maken. Er zijn voor donzen dekbedden veel leuke prints te krijgen met vrolijke dessins van bijvoorbeeld Pip Studio of een stoer dekbedovertrek met een vleugje humor van Covers&Co. Een pip dekbedovertrek is een echte aanrader. Deze zijn namelijk erg sfeervol en heel mooi afgewerkt. Veel mensen besparen op beddengoed maar dit is echt zonde! Niet alleen omdat het vaak mooier is maar je merkt hierin goed kwaliteitsverschil. Een goed dekbedovertrek is vaak wat duurder maar blijft ook langer mooi qua kleur en stof. Dit is dus echt de moeite waard!

Accessoires

Een andere manier om je slaapkamer een boost te geven is door te werken met accessoires. Je kunt bijvoorbeeld een gave muursticker op de muur plakken. Bij Hip beddengoed zijn hele leuke verkrijgbaar in de vorm van een boom. Hier zitten ook nog wandhaakjes bij dus fungeren tevens als kapstok. Of wat dacht je van een mooi poef? Kunstenares Babette Harms heeft erg mooie poefs en kussen ontworpen die prachtig staan in de slaapkamer.

Verlichting

Ook verlichting is erg belangrijk. Je wilt geen felle lampen met sfeervolle verlichting die past bij het thema van je slaapkamer. Met kroonluchters maak je het erg romantisch en kies je voor lampen met een kap passen ruitjes en polkadot stippen goed bij een trendy kamer.  Ook in een kinderkamer staat dit erg gezellig.

(194)