Chocoladeletters met logo

Chocoladeletter met logo

Soms nog lang voordat de dagen korter worden en de winterjas van zolder moet worden gehaald, zijn ondernemers er al mee bezig: de feestdagen. Niet verwonderlijk natuurlijk, want juist in de feestelijke decembermaand is het een goed idee om uw bedrijf nog eens extra onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) klant. Het aanbieden van seizoenschocolade is niet alleen een originele, maar zeker ook smaakvolle manier om uw onderneming in het zonnetje te zetten. U kunt hierbij uiteraard kiezen voor de traditionele chocoladeletter, maar wist u dat u tegenwoordig ook chocoladeletters met uw logo kunt laten maken?

Meer mogelijkheden met chocoladeletters met logo

Kiest u voor chocoladeletters met logo, dan bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. In tegenstelling tot veel andere relatiegeschenken, zoals notitieblokjes en pennen, hoeft u bij een chocoladeletter niet te vrezen dat deze voortijdig en ongezien in de prullenbak beland. Vrijwel de meeste mensen zijn immers dol op chocolade, een product dat afkomstig is van de cacaoboom. De botanische naam van deze boom is Theobroma cacao, wat zo veel betekent als “godenspijs”. Een chocoladeletter is dan ook een geschenk dat (bijna) altijd in de smaak valt, zeker wanneer deze wordt gemaakt van eersteklas Belgische chocolade. Bij Logobonbonsz heeft u daarnaast de keuze tussen een witte, pure of melk chocoladeletter. Ook kunt u zelf kiezen welke letter van het alfabet u aanbiedt aan uw klant.

Leuke feitjes over chocoladeletters

Over de letter van uw keuze gesproken: wist u dat vrijwel de meeste mensen kiezen voor de letter M? Dit heeft niet zozeer te maken met het feit dat de M de beginletter is van Mama en/of Moeder, maar eigenlijk alles met hebzucht: de M lijkt de grootste te zijn onder de chocoladeletters. Líjkt, want in feite bevatten chocoladeletters allemaal evenveel chocolade. Om dit evenwicht te bereiken, worden chocoladeletters T bijvoorbeeld van dikkere stokken voorzien dan de letter M. Onze chocoladeletters met logo hebben dan ook allemaal hetzelfde gewicht, ook al willen sommige mensen daar maar moeilijk aan.

Chocoladeletters met logo: inspelen op een oude traditie

Het gebruik om met Sinterklaas chocoladeletters te geven, stamt af van een middeleeuws leermethode: hier oefenden de kinderen op kloosterscholen het schrift met behulp van letters van brooddeeg. Deden de kinderen goed hun best, dan mochten ze als beloning de letter opeten. Later is het brooddeeg vervangen door chocolade, waardoor de chocoladeletter het levenslicht zag. Door uw (internationale) klanten een chocoladeletter met logo aan te bieden, speelt u dus smaakvol in op een oude Nederlandse traditie.

(327)