Het belang van professionele schoonmaakhulp

Waar gewerkt wordt, wordt rommel gemaakt. Dit is iets waar ieder bedrijf mee te maken heeft. Het belang van professionele schoonmaakhulp wordt echter vaak over het hoofd gezien, het is tenslotte erg aantrekkelijk om via via een schoonmaker aan het werk te zetten. Voor grotere bedrijven is dit echter meestal geen optie, of in het geval van diepte reinigingen of als er gevoelige informatie in het pand is te vinden.

Dit is wanneer u een bedrijf als Perfect Plus nodig heeft. Een schoonmaakbedrijf in Leiden Met ruim 20 jaar ervaring in het schoonmaken van bedrijfspanden en particulieren woningen bieden zij hun diensten aan in Leiden en in de omgeving. Altijd blijkt: het wonen en werken in een goed onderhouden en vooral schone omgeving zorgt voor een prettiger woon- en werkcomfort en bovendien zorgt het voor betere prestaties.

Naast schoonmaak kunt u bij Perfect Plus ook terecht voor andere zaken. Het dienstpakket is als volgt:

  • De ontruiming van woningen of bedrijfspanden
  • Het schoonmaken van een vervuilde woning
  • Detachering huishoudelijk personeel
  • Incidentele schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren
  • 1 tot 7 dagen per week periodieke schoonmaak op contractbasis
  • Na een verhuizing of verbouwing kan Perfectplus zorgen voor een opleveringsschoonmaak
  • Tapijtreiniging, het schoonmaken van marmoleum en ander vloeronderhoud
  • Diepte reiniging van sanitaire ruimten
  • Terreinonderhoud, op contractbasis of eenmalig

Incidentele Schoonmaak

Perfect Plus kan u helpen bij het ontruimen van bedrijfspanden en particulieren woningen, dit is een deel van de werkzaamheden die zij aanbieden. Dit worden zogenaamde incidentele opdrachten genoemd, die vaak van eenmalige aard zijn. Hiernaast kunnen zij ook de grondige of diepe reiniging van bijvoorbeeld vervuilde woningen uitvoeren, in opdracht van familieleden of een maatschappelijke instelling zoals de gemeente. Hierbij staat respect voor de bewoner, naast uiteraard doelmatigheid, in een hoog vaandel.

Flexibiliteit is voor veel schoonmaakbedrijven lastig, maar is een van de zaken die voorop staan bij Perfect Plus. De werkzaamheden kunnen gedurende de hele dag worden uitgevoerd, op ieder gewenst tijdstip. Een voordeel van schoonmaak gedurende de dag is echter dat er persoonlijk contact is, waardoor de kwaliteit en de beleving ook een rol spelen.

Certificatie

Alle schoonmakers zijn goed opgeleid en zijn in het bezit van het vak- of basisdiploma van het RAS. Ook is Perfect Plus lid van de Vereniging Schoonmaak Research. De schoonmaakwerkzaamheden worden aan de hand van de door de VSR opgestelde systemen voor het meten van kwaliteit gecontroleerd. Dit zorgt ervoor dat de standaard hoog wordt gehouden en u altijd gegarandeerd bent van kundige vaklui.

Regio’s

Naast Leiden is Perfect Plus werkzaam in de regio’s Alphen aan den Rijn, Den Haag, Haarlem, Zoetermeer, Delft, Rotterdam en Hoofddorp.

(3)