Promotie maken met een bedrijfsvideo?

bedrijfsfilmsEr zijn diverse bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het maken van een bedrijfsvideo. Ze hebben vakmensen in dienst en de juiste professionele apparatuur om een professionele film over video over uw bedrijf te maken. Het is zeker de moeite waard om eens onderzoek te doen naar de mogelijkheden op dit terrein omdat het een uitstekend visueel visitekaartje voor uw bedrijf kan zijn. In overleg met u kan worden bepaald waar gefilmd zal worden, hoe lang de video gaat duren en welke boodschap er mee wordt gegeven aan de kijker. Als u weet wat u wensen zijn wordt er een offerte uitgebracht en kunt u aangeven of u de opdracht wilt laten uitvoeren dat het bedrijf.

Bedrijfsvideo op uw website

Een bedrijfsfilm of video op uw zakelijke website geeft uw onderneming een gezicht. De klant raakt meer vertrouwd met uw producten en uw naam als ze kunnen zien hoe de onderneming waar ze een product of dienst afnemen er uitziet, hoe het eraan toegaat. We leven bovendien in een tijd waar transparantie voor een onderneming heel belangrijk is geworden. De klant wil tegenwoordig alles weten over het bedrijf waar ze een aankoop doen of dienst afnemen. In die zin is een bedrijfsvideo over uw onderneming dus van toegevoegde waarde. Naast het feit dat een bedrijfsvideo vertrouwen opwekt bij een (toekomstige) klant is het ook nog een uitstekend promotiemiddel.
Naast uw eigen zakelijke website is YouTube natuurlijk ook een uitstekend medium om uw bedrijfsfilm op te plaatsen. Youtube.com is een razend populaire videosite waar dagelijks enorm veel mensen over de hele wereld op zoek zijn aar allerlei videos, uiteenlopend van muziek naar handleidingen, je kunt het zo gek niet noemen. Als u er dus voor kunt zorgen dat u met uw video over het bedrijf gevonden wordt, kan dat een enorme boost geven aan bezoekers of klanten.

Promotie via een bedrijfsfilm

Uiteraard kennen we allemaal de reclamecommercials waarin een product van een bepaald merk wordt aangeprezen. In de praktijk blijkt dat een dergelijke commercial weldegelijk de omzet kan verhogen. Maar ook op internet zie je tegenwoordig veel reclamecommercials verschijnen. Omdat websites als bijvoorbeeld Uitzendinggemist.net en Nu.nl veel bezoekers trekken, willen bedrijven graag dat hun commercials worden uitgezonden voor de video of het televisieprogramma begint. Een website als Rtlz.nl kan natuurlijk bij uitstek worden gebruikt om een bedrijfsvideo of commercial te laten zien aan de bezoekers. RtlZ is bovendien ook een televisiezender die veel bekeken wordt door ondernemers en ook daar kunt u een bedrijfsfilm op laten zien om promotie te maken voor uw bedrijf en meer klanten te krijgen. Daar hangt uiteraard wel een prijskaartje aan. In principe geldt, hoe meer kijkers, hoe hoger de kosten van een commercial.

(8)