Relatiegeschenken cadeau

Het geven van een relatiegeschenk is een goed moment reclame te maken voor het bedrijf. Je hebt iets te vieren, omdat het bedrijf een jubilieum jaar heeft bereikt, bijzondere doelstellingen heeft bereikt of gewoon als aandenken en bedankje vanuit het bedrijf. Een veel gebruikte relatiegeschenk bij bedrijven, zoals een kantoor of horeca onderneming zijn bedrukte glazen met het merk van het bedrijf. Bij Glazenbedrukken.org kan je snel en goedkoop glazen laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Je h
ebt keuze uit verschillende soorten glazen. Denk aan longdrinkglazen, bierglazen, wijnglazen, shotglazen, champagneglazen of mokken bedrukt het bedrijfslogo.

Relatiegeschenken
Welk cadeau je geeft is afhankelijk van de doelgroep en bedrijfsidealen. Wat geef je als relatiegeschenk? Het is inmiddels 2016. De muismat, balpen, kalender zijn een no-go als het gaat om zinvolle creatieve geschenken. Als bedrijf wil je laten zien dat je innovatie bent, dus daarom geef je een origineel cadeau. Hier volgen enkele inspirerende tips.

Originele relatiegeschenken

De kerst is het bekendste moment waarop je relatiegeschenken zie voorbij komen. Het kerstpakket als cadeau voor collega’s, klanten en andere zakenrelaties. In sommige gevallen is het niet een echt geschenk, maar de de vermelding dat een gift aan een goed doel de relatiegeschenk vervangt. Denk aan een donatie aan stichtingen zoals het WNF, War Child of de kankerstichting Kika. De donaties meng je met enkele andere cadeau’s waaruit de persoon kan kiezen. Dus hij of zij kan ook kiezen uit een kleine speelgoed drone bijv. in plaats van een donatie. Hier laat je de ontvanger van het cadeau vrij in om keuze te maken.

Smartphones worden veel gebruikt. Niet alleen voor telefoneren maar ook als multimedia device. De smartphone wordt met name veel gebruikt om muziek te beluisten. Een trendy bamboo boombox met bluetooth verbinding is daarom een goede aanvulling. Je kan de boombox bedrukken met het bedrijfslogo, zodat er aan het merk gedacht wordt. Mini-drones zijn erg populair, vooral als betaalbaar cadeau voor jong en oud. Zelfs als onderbreking op de werkvloer van alle serieuze drukke activiteiten bieden drones de mogelijkheid om te ontladen op de werkvloer. In essentie gaat het bij een relatiegeschenk om bruikbaarheid, niet alleen originaliteit. Je wilt tenslotte niet dat jouw geschenk beland in de hoek van de kamer of een oude doos op zolder.

(17)